Apie merino vilną visi įpratę kalbėti rudenį bei žiemą, kuomet prieš akis išlenda šalčiai ir darganos, pūgos ir snygiai. Visgi, pamirštame vėsesnes pavasario ar vasaros naktis palapinėse, bei faktą, jog merino vilna pasižymi ne tik „šildančiomis“ savybėmis. Šis pluoštas yra ypatingas.

Merino vilna puikiai izoliuoja orą šalia kūno. Žiemos metu tai reiškia papildomą šilto oro apvalkalą. Vasaros metu, tas oro tarpas neleidžia prasibrauti kaitrai. Būtent šios savybės ir paverčia merino vilną nuostabiu pasirinkimu „kiaurus“ metus. Termoreguliacinės savybės yra tik vienas iš keleto stambių ir vertingų merino vilnos pliusų.

Šis natūralus pluoštas pasižymi puikiomis antimikrobinėmis savybėmis. Tai leidžia išvengti prasto audinio kvapo Jums sušilus, suprakaitavus kur kas ilgesnį laikotarpį. Tai puikiai pasitarnauja kelionių metu!

Merino vilna, kitaip nei medvilnė ar linas, nėra linkę drėgmės kaupti savyje, puikiai kvėpuoja. Dėl šių savybių tokie produktai, kaip marškinėliai ar džemperis iš merino vilnos, bus puikiai tinkami ne tik laisvalaikiui, tačiau ir kokiai atkyvesnei veiklai.

Ieškančius merino vilnos produkcijos visuomet nukreipiame į bičiulius ThermowaveŠis lietuvių prekinis ženklas savo ilgametę patirtį toliau verčia „outdoor‘o“ entuziastų komfortu ir jaukumu. Žiemą karaliaujantys Termo aprangos kategorijoje, vasarą jie siūlo plonesnę, žavesnę kolekciją stovyklavimui, žygiams ir laisvalaikiui.

Tiesa, aktyvesnei veiklai galima rinktis ir merino vilnos bei poliesterio mišinį. Tokia audinių mikstūra suteiks gaminiui savybių iš abiejų – natūralių ir dirbtinių pluoštų - pasaulių. Šioks audinių derinys smarkiai populiarėjantis. Ir ne be reikalo:

-        Geros termoreguliacinės savybės.

-        Patvarus ir malonus audinys.

-        Puikiai kvėpuos bei greitai džius.

-        Antimikrobinės savybės.

-        Apsauga nuo UV.

Na, tai būtent į tokias savybes ir taiko Thermowave prekinis ženklas. Visa šio prekinio ženklo filosofija ir yra paremta šių dviejų pluoštų: merino vilnos bei poliesterio sąjunga. Ir manome, jog ne be reikalo. Apžvelgę ir išmėginę vieną kitą produktą, dabar jau renkamės sau ir vasarinius marškinėlius!