Skelbiamos visos el. parduotuvės naujienos ir aktuali informacija klientams.
Kategorijos
  • Kaip pasirinkti slidinėjimo akinius? Į kokias detales atkreipti dėmesį? – natūralūs klausimai tiems, kuriems slidinėjimo malonumas kalnuose vis dar nepatirtas. Na, nes pakaks vieno karto tam, kad įsitikintumėte apsaugos akims būtinumu. Paruošėme trumpą instruktažą tiems, kurie ieško naujų slidinėjimo akinių!

  • Kai kas labai labai naudingo ir praktiško! Kaip pasiruošti žiemos pramogoms, kad jaustumėtės itin komfortiškai ir mėgautumėtės akimirka?

  • Jeigu vyktų rinkimai, kurio metų laiko įvaizdis arčiausiai “esu murzinas, šlapias ir vėjuotas”, neabejotinas nugalėtojas būtų Ruduo.

  • Pradėjus aktyviai veiklai lauke skirtos aprangos paieškai, vienas iš pirmųjų terminų, su kuriuo susiduriame: neperšlampama (angl. „waterproof“). Šį terminą atrandame ir ieškodami striukės žygiams, ir kelnių ar pirštinių slidinėjimui, ir skrybėlės festivaliui ( J ) ar avalynės kalnams. Šiek tiek keista, kai sužinome, jog po šiuo terminu gali slypėti kiek skirtingos savybės. Na, gal ne tiek savybės, kiek apsaugos galimybės.

  • Ei! Dar vasara nesibaigė! Dar nei už ką nesinori laužyti galvos: kokią žiemą čia pranašauja sinoptikai… Ir iš viso dar nesinori galvoti apie tą niūresnį ir šaltesnį mūsų metų laiką. Visgi, gudrūs, sako, slides tepa vasarą, o kombinezonus perka kol jų yra (šitą tai čia mes sugalvojome, taip niekas nesako.. Bet jau gavome Columbia garsenybių: Buga Set. Taigi, bent šioks toks lengvas skaitalas, vienas kitas praktiškas patarimas artėjančiam šaltajam metų laikui, tikimės, bus į naudą. Na, o jeigu jau įsijungėte šitą įrašą, kai  šalta ir žvarbu, pats metas klausimui šeimynai: „Ar šaltyje jaučiatės patogiai?”

  • Artėjant vasaros sezonui, tėvai pradeda džiaugtis galimybe atnaujinti savo vaikų garderobą ateinančios vasaros dienoms. Nors pasirinkti stilingus drabužius yra svarbu, taip pat didelė reikšmė tenka tinkamų batų pasirinkimui jūsų mažiesiems. Šiame tinklaraščio įraše aptarsime, kokius veiksnius reikia atsižvelgti, renkantis vaikams vasarinius batus, ir pateiksime keletą madingų ir praktiškų pasirinkimų.

  • Apie merino vilną visi įpratę kalbėti rudenį bei žiemą, kuomet prieš akis išlenda šalčiai ir darganos, pūgos. Visgi, pamirštame vėsesnes pavasario ar vasaros naktis palapinėse, bei faktą, jog merino vilna pasižymi ne tik „šildančiomis“ savybėmis. 

  • Po savuoju „stogu“ turime nepakartojamą vokiečių gamintoją – LEKI. Matyt, garsiausias ir didžiausias žygiams, bėgimui ir šiaurietiškam ėjimui skirtų lazdų gamintojas po saule. 

Product added to compare.