Jeigu vyktų rinkimai, kurio metų laiko įvaizdis arčiausiai “esu murzinas, šlapias ir vėjuotas”, neabejotinas nugalėtojas būtų Ruduo.

Matyt, toks įvaizdis kyla tiems, kurie beprotiškai mėgaujasi vasaros orais (dauguma mūsų) arba vis dar renkasi aprangą gražią ir, na, tiesiog gražią (dar daugiau mūsų).

Tačiau ruduo gali būti ir kitoks: kupinas naujų įdėjų ir įkvėpimo, nuostabus akiai ir grynas. Siūlantis naują pradžią..

Ko tam reikia?

Minimum drąsos išeiti į tą vėją ir purvą. Be baimės žengti miškais, be baimės šokti ar bristi per balą ar jau atšalti spėjusį upelį. Galimybės staptelėti ir įsižiūrėti į vėjo taršomus, rusti pradedančius, bet vis dar centre žalius klevų, gluosnių, o galiausiai, ir ąžuolų lapus. Nesmagu būtų tiesiog naudotis mūsų komforto poreikiu ir šaukti garsiai: „be neperšlampamų batų ir striukės – į lauką nei kojos!”, “jeigu neturėsite fliso – sušalsite!” ir t.t. Kam ta striukė, džemperis ir kam tie batai, jeigu jie liks tik mados akcentu spintoje?

Viską, ko reikia rudeniui atrasite patys. Po pirmųjų kartų tamsiai rudos, pilkos, tamsiai žalios, gelsvos, rusvos ir bordinės spalvų apsuptyje. O jeigu jau prireiks pagalbos, tai žinote, kur jos galite sulaukti!

Išsirinkti prekes rudeniui galite čia