OMNI HEAT INFINITY

Aukso medalio šilumos atspindėjimo važybose nugalėtoja, auksinės spalvos sergėtoja ir atstovė Omni-Heat Infinity! Kodėl tiek liaubsių? Nes taip turi būti.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Columbia bandymuose tikrai pasistengė ir atrado tašką, kuriame yra išlaikoma daugiausiai šilumos, taip pat neapribojant svarbios kvėpavimo funkcijos. Jeigu lygintume Infinity su Reflective – atrastume keletą svarbių skirtumų:

1. Infinity šilumą atspindinčio aliuminio porcija audinyje – didesnė. Auksiniai burbuliukai yra išdėlioti kiek dažnesniu intervalu, tad didesnė audinio dalis sulaiko ir grąžina šilumą arčiau kūno. Tai reiškia daugiau potencialios šilumos šalia kūno ir ilgiau.

2. Sidabrinę spalvą pakeitė auksinė. Nes būtent Infinity yra „aukso standartas“ šioje, šilumos atspindėjimo“ karalystėje.

Antrasis svarbus skirtumas yra ne toks svarbus techniškai, kiek įvaizdžiui, vaizdui: auksinis vidus atrodo tikrai įspūdingai. Kalbant apie kvėpavimą – jis nuo to nei kiek nenukentėjo. Omni-Heat Infinity kvėpuoja taip pat gerai, kaip ir Reflective. Taigi, iš tiesų panašu, kad su šiuo auksiniu vidumi teks apsiprasti, nes jis turbo geras.

Tvirtai drūtai apie šią technologiją:

·       Šiluma-svoris: suteikia daugiau papildomos šilumos neapsunkinant gaminio, tad bendras gaminio šilumos-svorio santykis kur kas pagerėja; 

·       Kvėpavimas: gaminio kvėpavimas dėl platesnio šilumą atspindinčio ploto nesumažėja;

·       Pojūtis: visuomenėje jautiesi kietas, o audinys - malonus;

·       Veikimas: reikalingas bent minimalus judėjimas;